Donacija za kar 13.300 suhih ritk!

Mariborska porodnišnica, kjer se vsako leto rodi več kot tisoč šeststo novorojenčkov, je prejela donacijo slovenskega podjetja Apollo, veletrgovca in dobavitelja otroških izdelkov, ki oskrbuje tudi trgovine Baby Center. Donacija obsega več kot 13.000 ekoloških pleničk blagovne znamke KIT & KIN ter številne izdelke, ki bodo novorojenčkom in njihovim mamicam olajšali prve dni po porodu.

Priznane blagovne znamke za mamice in dojenčke

Tokratna donacija mariborski porodnišnici vključuje kar 13. 300 antialergijskih in okolju prijaznih pleničk blagovne znamke KIT & KIN, ki so dermatološko testirane, hipoalergene in izdelane iz nežnih materialov, brez klora ter škodljivih kemikalij. Pleničke se razgradijo v samo 3-6 letih, kar je veliko hitreje od običajnih pleničk, ki potrebujejo do 500 let razgradnje. Z uporabo okolju prijaznih plenic pripomoremo k manjšemu onesnaževanju. Poleg plenic so donirali tudi ekološke vlažilne robčke Kit&Kin, ki so brez alkohola in popolnoma biorazgradljivi. Narejeni so iz naravnih materialov kamilic, kumaric in aloe vere, ki pomirjajo in zaščitijo kožo naših najmlajših.

Donacija vključuje tudi Chicco koše za pleničke s posebnim zapiralnim mehanizmom, ki preprečuje širjenje neprijetnih vonjav, prsne blazinice pa mamicam nudijo udobje med dojenje.

MAM pripomočki za dojenje in spodbujanje laktacije ter prsne črpalke bodo še posebej olajšali prve dni mamicam nedonošenčkov. Tolažilne dudice Start bodo dojenčke pomirile in lažje uspavale. Z steklenimi stekleničkami pa bodo mamice spodbujale naravno sesanje.

Apollo in Baby Center združila moči

Apollo že vrsto let uspešno sodeluje z Baby Centrom, največjo verigo otroške opreme v Sloveniji. S priznanimi blagovnimi znamkami, kot so KIT & KIN, MAM in Chicco, so z donacijo ponovno dokazali, da lahko z združenimi močmi naredijo veliko dobrega. Veseli jih, da lahko prispevajo k izboljšanju pogojev za novorojenčke in njihove mamice v mariborski porodnišnici.

Oglejte si video tukaj >>

Scroll to Top